Typ in het veld hierboven je zoekopdracht
Bestel Rauwe Honing uit de Buurt Online | 100% Garantie
NEDERLAND

Rauwe honing

per pot 7,99
1 pot - 7,99

Wat is de herkomst van Rauwe honing ?

Dit artikel komt uit NEDERLAND.

Algemeen

Groentebroer verkoopt heerlijke Rauwe Honing uit de buurt. De bloemenhoning komt van een bijenvolk in Sint Annaland. De bijen worden ingezet als bestuivers en insectenbestrijding in de groente- en fruitteelt bij ons in de buurt.   
Het voordeel van rauwe honing is dat deze koudgeslingerd is. Verwarmde honing blijft egaler en vloeibaar, maar door verwarming gaan fijnste polletjes en de veel van nuttige voedingsstoffen verlopen. Doordat deze honing niet verwarmd is, is de honing veel lekkerder en bovendien ook veel gezonder.
Een pot bevat 450 gram honing.

Belangrijk!

Babies (jonger dan een jaar) mogen nooit honing eten (geen rauwe honing, maar ook geen honing uit de supermarkt). Honing kan bij babies infantiel botulisme veroorzaken, wat dodelijk kan zijn. Honing kan sporen van de bacterie bevatten die in de nog niet ontwikkelde darmstelsel van babies uit kan ontkiemen en toxine kan gaan produceren. 
Moeders die borstvoeding geven, mogen ook geen honing eten. De volwassen moeder kan zelf wel tegen de bacterie, maar kan de bacterie wel aan het kind doorgeven.   

Hoe gebruik je het?

Deze rauwe honing uit de buurt is heel veelzijdig. Lekker door de thee, met onze verse Marokkaanse munt of gember bijvoorbeeld. 
Maar ook lekker door de yoghurt, op brood of als puur gebruik. 

Hoe gezond is het?

Onze honing is es effectief tegen hooikoorst. Doordat de fijne polletjes nog in honing zitten, went het lichaam bij regelmatig gebruik aan de graspollen waarvan wij hooikoorts krijgen. Het is belangrijk dat de honing uit de buurt komt, want in Spanje of Frankrijk staan heel andere gras- en bloemensoorten dan hier.
 
Als je de honing als middel tegen hooikoorts gebruikt, kan je de honing beter niet in de thee doen. Dan verbranden de werkzame stoffen alsnog.
Gebruik dagelijks een theelepeltje honing door de yoghurt, op brood of eet het puur en binnen enkele weken merk je het resultaat. 
Veel van onze klanten ervaren minder tot zelfs helemaal geen hooikoorts meer.   

Bestel Honing uit de buurt

De lekkerste groenten en fruit koop je bij Groentebroer.nl. 
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan je graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie. 
De kwaliteit van Groentebroer

supersnel = supervers
voor 10:00u besteld = vandaag in huis*

geen vreemde handen
alleen onze medewerkers raken je groenten en fruit aan

90% minder plastic
gewoon zoals vroeger

100% garantie
op smaak en kwaliteit

bestel op maat
tot op de gram nauwkeurig

kies zelf wat je eet
stel heel je pakket zelf samen en voorkom verspilling