Bildtstar
Bildtstar per kist
Eddoes
Frieslanders
Frietbonken
Krieltjes geschrapt (per zak à 600 gram)
Krieltjes ongeschrapt
Nieuwe Doré
Opperdoezer ronde
Paarse zoete aardappel (alternatief voor Ube / Wateryam)
Pomme Charlotte
Pommes de Terre ovenmix
Pommes Ratte
Roseval
Truffelaardappels
Zoete aardappels
Bintje
Bintje per kist
Eigenheimer
Frieslanders per kist
Malta's
Nicola
Nieuwe oogst nicola
Topinamboer
Yams
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Kopen

Bij Groentebroer.nl kunt u nu een heerlijke Pommes de Terre Ovenmix bestellen. Deze ovenmix bevat 3 soorten romige, franse aardappelen en in combinatie met verse kruiden tovert u een aardappelgerecht op tafel, die in een sterrenrestaurant niet zou misstaan. Niet alleen zijn deze aardappelen heerlijk van smaak, ze zien er ook nog eens mooi uit en brengen kleur in elk gerecht. Bestel uw Pommes de Terre Ovenmix bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft.

   

Smaak

Pommes de Terre Ovenmix heeft een zachte, romige smaak. Smaakt nog lekkerder met toevoeging van heerlijke verse kruiden. 


Bereiden

Was de aardappelen onder de kraan en snij deze (geschild of in de schil) in partjes van gelijke grootte. Kook de aardappelen ongeveer 10 minuten voor en leg ze daarna in een ingevette overschaal. Bestrooi de aardappelen met verse kruiden en besprenkel ze met olijfolie. Zet de ovenschaal 30 tot 45 minuten in een voorverwarmde oven (200°C) tot de aardappelen goudbruin zijn. 

  

Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Pommes de Terres?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.