Ongekend slechts 25 cent - Nieuwe oogst uien
Rauwkostsalade
Frieslanders
Nieuwe Doré
Kiwi geel / Zespri gold
Rode bessen
Ananas geschild
Rode pitloze druiven
Bloemkool middelmaat
Grote aardbeien
Minneola
Opal pruimen
Steenbergse kersen
Mango
Nectarines geel
Kleine aardbeien (doos à 500 g)
Zoete kersen
Sperziebonen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen
Omdat een ananas na de oogst niet meer zoeter wordt, kopen wij alleen rijpgeplukte ananas in. De ananas is rijp als hij lekker ruikt en u een blaadje uit de bloem kunt trekken. 

Gebruik
Er zijn veel manieren om ananas schoon te maken. Wij vinden deze manier het snelst en u houdt het meeste vruchtvlees over: 1. Snij de boven- en onderkant eraf. 2. Snij de ananas van boven naar beneden in 4 kwarten. 3. Snij nu per kwart de harde kern weg. Die is iets anders van kleur dan de rest van het vruchtvlees. 4. Snij nu vanaf twee kanten van boven naar beneden de schil van de vrucht af. 5. Snij de schone kwarten in stukjes en eet smakelijk.

0 artikelen

€ 0.00