Ongekend slechts 25 cent - Bananen
Oogmeloenen
Sapmix rood fruit (1 stuk = 1 fles à 250 ml)
Shot | Detox mix
Boterbonen
Perzik wit
Orri mandarijnen
Ananas geschild
Paraguaya / Platte perziken
Clementines
Spruitjes
Hollandse blauwe pruimen
Meloenencombi (2 verschillende meloenen)
Reine Victoria
Romanesco
Sperziebonen
Kleine aardbeitjes (per doos à 500 gram)
Delcorf
Frietbonken
Triomph de Vienne
Frieslanders
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen
Boterbonen zijn gele sperziebonen. In Frankrijk worden ze meer gegeten dan de groene sperziebonen. Daar hebben de boterbonen een hele mooie naam: Haricots beurre. 

Smaak
Boterbonen zijn veel zachter en romiger van smaak dan sperziebonen.
De echte bonenliefhebber kan deze boon zeker waarderen! 

Gebruik
Boterbonen kunnen gekookt of geroerbakt worden. Voeg het zout pas na het koken toe. Ook lekker met provencaalse kruiden of thijm. 

Benodigd
Per persoon heb je 150 tot 250 gram nodig. 

Bewaren
Kasbonen blijven in de koelkast nog 5 dagen goed.