Ongekend slechts 25 cent - Maracuja
Schoolappeltjes
Passiefruit
Blauwe pitloze druiven
Cantaloupe meloen
Navel handsinaasappels
Nieuwe oogst nicola
Jaffa orri mandarijnen
Minneola
Hollandse asperges - maat AA (duimdik)
Broccoli
Kiwi Green
Pomodori trostomaten
Romanesco
Mandarijnen
Elstar
Zuurkool uit vat
Perssinaasappels
Frieslanders
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks de beste en lekkerste Cantaloupe meloenen kopen. De Cantaloupe meloen die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een heerlijk zoete,ronde, lichtgeribde meloen met een grijze tot grijsgroene schil. Cantaloupe Meloenen zijn lekker zoet en sappig. Het vruchtvlees van een cantaloupe meloen is oranje van kleur en suikerzoet. Bestel uw Cantaloupe Meloen bij Groentebroer.nl. 


Doordat meloenen goed te kruisen zijn met andere soorten bestaan er wel 70 verschillende meloensoorten. 

Bij Groentebroer.nl verkopen we veel van deze meloensoorten zoals de Oogmeloen, de Oranjemeloen XXL, de Watermeloen, de Jimbee Meloen en de Piel del Sapo meloen. 

Staat uw favoriete meloensoort hier niet tussen? Neem dan hier contact met ons op. 


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze cantaloupe meloen is daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 


Bewaren

Bewaar de meloen in de fruitschaal. Een aangesneden meloen kunt u nog een paar dagen in een folie in koelkast bewaren. Een rijpe cantaloupe meloen kunt u het beste zo snel mogelijk consumeren.


Bereiden

Snijd de cantaloupe door en verwijder de eventuele piten. U kunt de meloen uit de schil eten of het vruchtvlees van de schil af snijden.


Smaak

Deze cantaloupe meloen is de zoetste van alle meloenen en daardoor perfect voor in fruitsalades en bij nagerechten. Ook is meloen goed te combineren met vis, gevogelte of bijvoorbeeld gerookt vlees. 


Feitje

De cantaloupe meloen is vernoemd naar een klein plaatsje in Italie waar de meloen geteeld werd in de tuinen van de paus.


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie.

--> --> --> -->