Ongekend slechts 25 cent - Romanesco
Rode kiwi's
Sperziebonen
Mango
Frieslanders
Kiwi Gold
Elstar
Kanzi
Erwtensoep kant-en-klaar
Ananas geschild
Satsuma's
Muskaat druiven
Migo peren
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Een Mango is een heerlijk sappige en friszoete lichtoranje vrucht. Een mango smaakt friszoet en verspreidt een zoete geur. De steenpit zit stevig aan het vruchtvlees vast en is niet eetbaar. Mango's zijn lekker sappig. Bestel uw Mango bij Groentebroer.nl. 


Veel mensen vinden Mango het lekkerste fruit op aarde. Helaas worden er veel onrijpe, of veel te vroeg geplukte mango's verkocht. Daardoor denken veel mensen dat ze geen mango lusten. Koop bij ons een mango en overtuig uzelf. 


Mango behoort tot de steenvruchten evenals de kersen, pruimen, abrikozen en perzikken


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze mango's zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 


Gezonde eigenschappen

De mango is een vrucht rijk aan vitamines en mineralen. Een mango bevat vitamine A, B6, C, E en K en is goed voor onder andere de spijsvertering, de bloedruk en mango zorgt voor een egale huid. 


Bewaren

De mango bewaart u op de fruitschaal. Als hij lekker zacht aanvoelt is de mango lekker om te eten. Een mango is niet snel tė zacht. 


Bereiden

Binnenin de mango zit een grote, lange, dunne pit. Hij is niet makkelijk schoon te maken. Het makkelijkste is met een punt-mesje eerst de mango te schillen en daarna gewoon stukjes te snijden tot u op de pit komt. 


Smaak

Onze mango's zijn rijp, zonder draderige structuur en ze smaken heerlijk!

Mango | Feitje

Mango’s bevatten veel vezels en zijn daarmee een superfood voor uw spijsvertering. Als u een mango heeft gegeten, gaan uw darmen flink aan de slag om die vezels te verwerken


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.