Ongekend slechts 25 cent - Bleekselderij
Cadeaubon - 20 euro
Lenteroerbakgroente
Passiefruit
Navel handsinaasappels
Jaffa orri mandarijnen
Schoolappeltjes
Komkommers
Hollandse asperges - maat AA (duimdik)
Nieuwe oogst nicola
Hollandse asperges klasse II
Mandarijnen
Perssinaasappels
Frieslanders
Ananas
Ananas geschild
Kastanje champignons (doosje à 250 gram)
Mango
Veldsla
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Sappige Handsinaasappels vol van smaak!

De Handsinaasappels die u bij Groentebroer.nl kunt kopen zijn heerlijke sappige sinaasappels met een mooie egaal oranje kleur. Deze navels of navelina’s hebben een stevige schil en zijn heerlijk uit de hand te eten.
Bestel uw Handsinaasappels bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 20 stuks of 3 kilo. Zo werken samen tegen voedselverspilling. 

 

Er zijn verschillende soorten Sinaasappels, zoals de Bloedsinaasappel en de Perssinaasappel. Ook kunt u bij Groentebroer.nl een hele doos Handsinaasappels kopen. 

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Handsinaasappels zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Gezonde eigenschappen

Sinaasappels bevatten veel vitamine C. Bovendien dragen sinaasappels bij aan de inname van foliumzuur.   

 

Bewaren

Handsinaasappels bewaart u op een koele plaats. Bij voorkeur in de koelkast. Daarin blijven ze zeker 2 weken goed. Zorg wel voor een paar sinaasappels op de fruitschaal, want op kamertemperatuur zijn deze navels het lekkerste. 

 

Smaak

Groentebroer.nl selecteert het fruit door het te proeven. Zo ook met onze sinaasappels. Wij zoeken altijd de lekkerste handsinaasappels en natuurlijk kopen wij de sappigste die er op het moment te koop zijn. 

 

 

Feitje

De sinaasappel komt oorspronkelijk uit China (dat in de oude vorm nog Sina heette), waar de huidige naar verwijst.  In het vroegere Nederlands komt daarom Appel Sina voor, in het iets nieuwere Nederlands werd dat appelsien. 

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.

 

 

--> --> --> -->