Ongekend slechts 25 cent - Courgette
Cadeaubon - 20 euro
Krieltjes ongeschrapt
Limelon
Soeptomaten per doos à 5 kilo
Wakame (per schaaltje à 150 gram)
Zeebanaan (per schaaltje à 75 gram)
Nieuwe Doré
Kiwi Gold
Sperziebonen
Schoolappeltjes
Frieslanders
Galia meloenen
Zoete kersen
Komkommers
Hollandse kersen
Rode bessen (per doos à 500 gram)
Satsuma's
Zomerroerbakgroente
Opal pruimen
Aardbeien klasse II (1 stuk = doos à 500 gram)
Aardbeien per kist à 4 kg (1 stuk = hele kist)
Perssinaasappels
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen 
Pruimen zijn een echte zomerse lekkernij. Het Hollandse pruimenseizoen begint met deze Opal pruimen. Ze zijn er maar erg kort, dus geniet er extra van.  

Smaak 
Opal pruimen zijn lekker zoet en sappig van smaak. Ze hebben een mooie paars-rode kleur waardoor ze er verleidelijk uitzien.   

Gebruik 
Pruimen dienen even te worden gewassen, voordat ze gegeten worden. Ze zijn heerlijk uit de hand, maar ook erg lekker als moes, saus of jam. Verder zijn pruimen een verwennerij door de yoghurt en er zijn zelfs heerlijke recepten voor pruimentaart.  

Bewaren 
Bewaar pruimen op een koele plaats, zoals bijvoorbeeld de kelder. Als de pruimen rijp zijn, is het goed om ze in de koelkast te bewaren. Ze blijven dan 3 tot 4 dagen goed. Ook zijn pruimen geschikt om te worden ingevroren. Het is wel het beste om er dan eerst moes van te maken.