Ongekend slechts 25 cent - Bleekselderij
Cadeaubon - 20 euro
Lenteroerbakgroente
Passiefruit
Navel handsinaasappels
Jaffa orri mandarijnen
Schoolappeltjes
Komkommers
Hollandse asperges - maat AA (duimdik)
Nieuwe oogst nicola
Hollandse asperges klasse II
Mandarijnen
Perssinaasappels
Frieslanders
Ananas
Ananas geschild
Kastanje champignons (doosje à 250 gram)
Mango
Veldsla
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Orri mandarijnen zijn heerlijke zoete, sappige citrusvruchten. De Orri mandarijnen die u bij Groentebroer.nl kunt kopen zijn makkelijk te pellen en hebben sappig vruchtvlees. Wij verkopen jaarrond de lekkerste mandarijntjes. Wij verkopen ze in de winter uit Zuid-Europa en Afrika. In augustus en september verkopen we hele lekkere van het zuidelijk halfrond, waar het dan winter is.    

 

Bestel uw Mandarijnen bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 20 stuks Mandarijnen of 2 kilo. Zo werken samen tegen voedselverspilling.

 

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 
Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Mandarijnen zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Gezonde eigenschappen

Onze mandarijnen zitten boordevol vitamine C. Ook dragen mandarijnen bij aan de inname van foliumzuur. Mandarijnen bewaart u op een koele plaats. Bij voorkeur in de koelkast. Daarin blijven ze zeker 2 weken goed.

 

Bewaren

Mandarijnen bewaart u op een koele plaats. Bij voorkeur in de koelkast. Daarin blijven ze zeker 2 weken goed.

 

Smaak

Deze mandarijn is bijna nergens te koop. Wie hem gegeten heeft wil niet anders meer. Een echte mandarijn voor een volwassen fruiteter. Met deze mandarijnen onderscheidt Groentebroer zich echt als specialist. 

 

Feitje

De schil van een mandarijn is poreus en als de mandarijn in de warmte ligt verdampt het sap. Bewaar onze mandarijnen het beste op een koude, vochtige plaats. De koelkast dus. U zult merken dat onze mandarijnen 2 weken perfect blijven. 

 

Contact

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.

 

--> --> --> -->