Cox orange pippin
Delcorf (zomerappels)
Discovery (zomerappels)
Elstar
Golden Delicious
Goudreinette
Granny Smith
James Grieve
Jazz
Jonagold
Junami
Kanzi
Pink Lady
Royal Gala
Rubens appels
Santana appel
Schoolappeltjes
Wellant
Zoete ermgard stoofappeltjes
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks heerlijke Cox orange pippin appels bestellen. De Cox orange pippin appel die u bij Groentebroer.nl kunt kopen heeft een zachtzure aromatische smaak en is zacht van structuur.
Bestel uw Cox orange pippin appels bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 2 stuks appels of 700 gram. Zo werken samen tegen voedselverspilling.

 

Door zijn gevoeligheid voor stoten wordt deze appel bijna nergens meer verkocht, maar Groentebroer.nl heeft hem toch in zijn assortiment. Doordat de appel slecht is te bewaren is deze maar kort leverbaar.

 

Groentebroer.nl heeft een groot assortiment aan appels. De bekendste appelsoorten zijn; ElstarJonagoldGranny SmithJazzSantana en Royal Gala.

Kunt u uw favoriete appel niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op.

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Cox orange pippin appels zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Smaak

De Cox orange pippin appel is een appel met een zachtzure aromatische smaak en een zachte structuur. Deze Hollandse appel is misschien wel de lekkerste appel wat smaak betreft. Deze appel is zacht en dat vinden vooral jonge mensen niet lekker. Voor oudere mensen is dit het ras bij uitstek.

 

Bewaren

Cox orange pippin appels zijn na aankoop ongeveer 7 tot 10 dagen houdbaar. Bewaar appels op een koele, donkere plaats, bij voorkeur in de koelkast.

Een appel is heel gevoelig voor stoten. Daar krijgen ze beurse plekken van die u goed kunt zien als u de appel schilt / open snijdt. Wees dus voorzichtig met appels!

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.


--> --> --> -->