Cox orange pippin
Delcorf
Discovery
Elstar
Golden Delicious
Goudreinette
Granny Smith
Jazz
Jonagold
Junami
Kanzi
Pink Lady
Royal Gala
Rubens appels
Santana appel
Wellant
Zoete ermgard stoofappeltjes
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks heerlijke Royal Gala appels bestellen. De donkerrode Royal Gala appel die u bij Groentebroer.nl kunt kopen heeft een zoete smaak.
Bestel uw royal gala appels bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 2 stuks appels of 700 gram. Zo werken samen tegen voedselverspilling.

 

Groentebroer.nl heeft een groot assortiment aan appels. De bekendste appelsoorten zijn; ElstarJonagold, Jazz, en Santana

Kunt u uw favoriete appel niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op.

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Royal Gala appels zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Smaak

De Royal Gala is een appel met een iets zoete en weinig zure smaak. De appel is erg geschikt om als gezond tussendoortje uit de hand te eten, maar je kunt hem ook goed verwerken in nagerechten en salades. Deze appel heeft lekker sappig vruchtvlees.

 

Met appels kun je eindeloos variëren. Bereid de Royal Gala eens tot zelfgemaakte appelsap, appelmoes of -compote. Rasp appels ook eens door uw pannenkoekbeslag of maak er een bladerdeeggebakje van met rozijnen en kaneel.

 

Bewaren

Royal Gala appels zijn na aankoop ongeveer 7 tot 10 dagen houdbaar. Bewaar appels op een koele, donkere plaats, bij voorkeur in de koelkast.

Een appel is heel gevoelig voor stoten. Daar krijgen ze beurse plekken van die u goed kunt zien als u de appel schilt / open snijdt. Wees dus voorzichtig met appels!

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.