Bosbessen (per doos à 150 gram)
Cranberries
Gojibessen (1 stuk = doosje à 100 gram)
Kiwibessen
Kruisbessen (per doos à 150 gram)
Rode bessen (per doos à 150 gram)
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

De Bosbessen die u bij Groentebroer.nl kunt kopen zijn blauwzwart van kleur en hebben een zilverkleurig waslaagje (net als bij druiven). Deze bosbessen hebben een milde, (soms) licht zure smaak en zijn heerlijk door de yoghurt heen.  Deze vruchten worden ook vaak Blauwe bessen genoemd en zijn een gezonde toevoeging aan elk gerecht. Bosbessen zijn niet alleen heel gezond, het zorgt ook voor een goede darmwerking.

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. 
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Gezonde eigenschappen

Bosbessen en dus blauwe bessen bevatten diverse vitaminen en mineralen.

Daarnaast bevatten ze veel anti-oxidanten / polyfenolen, waaronder flavonoiden,

anthocyanen en catechine. Deze zitten vooral in de blauwe kleur.

 

Blauwe bessen zijn ook een bron van vitamine K. Deze vitamine speelt een rol bij bloedstolling, botopbouw en bloedvaten.

 

Ook zijn blauwe bessen een goede bron van voedingsvezels. Voedingsvezels dragen bij aan een gezonde darmwerking.

 

Bewaren

Als u blauwe bessen wil bewaren legt u ze uitgespreid op een bord in de koelkast. Zo zijn ze twee tot drie dagen houdbaar. Zorg ervoor dat u de beschadigde bessen weghaalt bij de andere bosbessen. Beurs fruit kan immers ander fruit aansteken. Als u blauwe bessen langer wil bewaren moet u deze invriezen. Hiervoor legt u de blauwe bessen eerst op een bord in de vriezer. Op het moment dat de bosbessen bevroren zijn kan u ze in een gesloten zakje of bakje doen. Blauwe bessen zijn in de vriezer een paar maanden houdbaar.

 

Schoonmaken

Blauwe bessen zijn erg kwetsbaar, doet u er dus voorzichtig mee! Was de bosbessen pas vlak voordat u ze opeet en verwijder de steeltjes pas na het wassen.

 

Feitje

Bosbessen oftewel blauwe bessen zijn echte smoothie-toppers!

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.

 

 

 

--> --> --> -->