Artisjokken
Banaansjalot
Boskroten
Broccoli
Gekookte krootjes
Gele chioggia bieten
Groene kool
Hokkaido pompoen
Kroten
Meirapen
Rode chioggia bieten
Rode kool
Rode uien
Ronde courgette
Sjalotjes
Spitskool
Spruitjes
Spruitjes schoongemaakt
Venkel
Witte kool
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

De Hokkaido pompoen is een biologische pompoen uit eigen land. Deze pompoen is groot van formaat, verkrijgbaar van 500 gram tot ongeveer 2,5 kilo. Een gemiddelde pompoen weegt ongeveer 1,5 kilo. De Hokkaido pompoen die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een oranje bolronde vrucht met een harde schil en oranje vruchtvlees.

Bestel uw gele Hokkaido pompoen bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 2 stuks pompoen of 1100 gram. Zo werken samen tegen voedselverspilling. 

 

Pompoen is familie van de komkommer en de meloen. Binnen ons ruimte assortiment verkopen wij verschillende varianten van deze vruchten

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Hokkaido pompoen is daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Bewaren

Deze pompoen is nog een maand na aankoop bewaren. Na het snijden is de Hokkaido pompoen nog een week houdbaar mits verpakt in aluminium- of vershoudfolie. Deze pompoen kunt u ook invriezen.

 

Bereiden

1.     1. Was de Hokkaido pompoen

2.     2. Halveer de pompoen en snijdt de pompoen daarna in schijven

3.     3. Verwijder met een lepel de draden en pitten

4.     4. Snijd het vruchtvlees in stukjes

 

Het is niet per se nodig om de pompoen te schillen. Dit komt doordat de schil van de Hokkaido pompoen eetbaar is en deze wordt zacht bij verhitting 

Feitje

De Hokkaido pompoen zit vol met vezels. In 100 gram pompoen zit wel 6 gram vezels! Deze vezels zorgen ervoor dat u langer vol zit en minder snel naar overig eten grijpt. Naast dat de pompoen veel vezels bevat, is deze pompoen erg laag in de calorieën. Slechts 100 kcal per 100 gram pompoen.

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.