Biologische citroen
Biologische mandarijnen
Bloedsinaasappels
Boeddha's vinger
Cara Cara Navels
Chocolade Navels
Citroenen
Clementines
Handsinaasappels per kist
Kiyomi
Kumquats
Limoenen
Limoensprayer
Mandarijnen
Mandarijnen met blad
Mineola
Navel handsinaasappels
Orri mandarijnen
Perssinaasappels
Perssinaasappels per kist - Afhaalprijs (alleen af te halen)
Perssinaasappels per kist - Verzendprijs (verzendbaar)
Rode grapefruits
Satsuma's
Witte grapefruits
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Algemeen

Bloedsinaasappelen zijn van van binnen oranjerood tot volrood. Vandaar de naam. Echter zijn de eerste bloedsinaasappels van het seizoen, begin december, helemaal niet rood van binnen. De malse structuur is dan wel duidelijk aanwezig. .


Weetje 

De bloedsinaasappels groeien op het eiland Sicilië. De rode kleur danken ze aan de rode vulkaangrond rond de Etna.   


Smaak 

Ze zijn doorgaans zoet en smaken bijzonder lekker.   


Gebruik 

Je kunt bloedsinaasappels persen en ook met de hand eten. Veel van onze klanten mengen ze met perssinaasappels die een stuk voordeliger zijn. 


Benodigd 

Uit 3 tot 4 sinaasappels komt een vol glas.


Bewaren 

Bloedsinaasappels bewaar je op een koele plaats. Bij voorkeur in de koelkast. Daarin blijven ze zeker 2 weken goed.