Bittersinaasappels
Boeddha's vinger
Citroenen
Handsinaasappels per kist
Kumquats
Limoenen
Mandarijnen
Minneola
Navel handsinaasappels
Onbehandelde citroenen
Perssinaasappels
Perssinaasappels per kist - Afhaalprijs (alleen af te halen)
Perssinaasappels per kist - Verzendprijs (verzendbaar)
Rode grapefruits
Satsuma's
Witte grapefruits
Biologische mandarijnen
Bladmandarijnen
Bloedsinaasappels
Cara Cara Navels
Chocolade Navels
Clementines
Jaffa orri mandarijnen
Kiyomi
Limoensprayer
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Mandarijnen is een heerlijke zoete, sappige citrusvrucht. De mandarijnen die u bij Groentebroer.nl kunt kopen zijn makkelijk te pellen en hebben zacht, sappig vruchtvlees. Wij verkopen jaarrond de lekkerste mandarijntjes. Wij verkopen ze in de winter uit Zuid-Europa en Afrika. In augustus en september verkopen we hele lekkere van het zuidelijk halfrond, waar het dan winter is.    

 

Bestel uw Mandarijnen bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 20 stuks Mandarijnen of 2 kilo. Zo werken samen tegen voedselverspilling.

 

Er bestaan verschillende soorten mandarijnen. Bekende soorten zijn: ClementineOrri en Satsuma's.   

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Mandarijnen zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Gezonde eigenschappen

Onze mandarijnen zitten boordevol vitamine C. Ook dragen mandarijnen bij aan de inname van foliumzuur. Mandarijnen bewaart u op een koele plaats. Bij voorkeur in de koelkast. Daarin blijven ze zeker 2 weken goed.

 

Bewaren

Mandarijnen bewaart u op een koele plaats. Bij voorkeur in de koelkast. Daarin blijven ze zeker 2 weken goed.

 

Smaak

Groentebroer.nl selecteert het fruit door het te proeven. Zo ook met de Mandarijnen. Wij zoeken altijd zoete mandarijnen en natuurlijk kopen wij de sappigste die er op het moment te koop zijn.


Feitje

Een mandarijn per dag zorgt voor een lach. Dat klinkt leuk. Maar het is echt waar! Wist je dat de geur van mandarijnen ervoor zorgt dat je geluksstofjes aanmaakt? Geen wonder dat de mandarijn in China als symbool voor geluk gebruikt wordt.