African Delight druiven
Blauwe druiven
Blauwe pitloze druiven
Hollandse blauwe druiven
Muskaat druiven
Pitloze aardbei-druiven (per doos)
Rode pitloze druiven
Suikerspin-druiven (per doos à 500 gram)
Witte pitloze druiven
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks zoete Witte druiven zonder pit kopen. De pitloze witte druiven die u bij Groentebroer.nl kunt bestellen zijn fris, knapperig en hebben een zoete smaak. Veel mensen vinden deze pitloze druif zelfs lekkerder dan een druif met pit. Dat deze druif geen pitjes heeft is dus al lekker op zich.

 

Bestel uw druiven op Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. De trossen verschillen van grootte, maar we knippen ze desnoods op maat. Ter vergelijking; in een doosje druiven van de supermarkt zit 400 gram.

 

Er zijn verschillende soorten druiven, zoals de Blauwe druiven en de Muskaatdruiven. Ook kunt u bij Groentebroer.nl pitloze witte druiven verpakt bestellen.

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Smaak

Onze druiven zijn heerlijk zoet en hebben een stevige bite!

 

Bewaren

In de koelkast blijven deze druiven optimaal. Ze blijven wel 5 dagen goed.

 

Feitje

Druiven zijn niet alleen lekker om los, uit de hand te eten; maar ook lekker om te gebruiken in een smoothie of fruitsalade.

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.

 

 

--> --> --> -->