Ananas geschild
Fruitbekers (minimaal 12 stuks)
Fruitbowl - Thema Ananas
Fruitbowl - Thema Meloen
Fruitbowl - Thema Watermeloen
Gestoofde peertjes uit eigen keuken
Meloenmix gesneden (doos van 400 gram)
Zachtfruitsalade
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijkse een heerlijk zoete Geschilde Ananas bestellen. Koop u ananas online via onze snelle webshop!
Een Ananas is een prachtige gele, zoetzure vrucht met sappig vruchtvlees en een kenmerkend aroma. Onze ananassen smaken niet alleen zoet maar ruiken ook heerlijk zoet. De vorm van een ananas lijkt op een grote denneappel. Dat komt omdat een ananas bestaat uit een heleboel bessen die zijn samengegroeid. 

Omdat een ananas na de oogst niet meer zoeter wordt, kopen wij alleen rijp geplukte ananas in. De ananas is rijp als hij lekker ruikt en u een blaadje uit de bloem kunt trekken.  


Ananas behoort tot de exoten evenals de bananen

Wilt u liever een ongeschilde ananas? Klik hier voor onze heerlijke ongeschilde ananassen!


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. 
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 


Gezonde eigenschappen

De ananas is een vrucht rijk aan vitamines en mineralen. Een ananas bevat vitamine B, E en C. Deze vitamine C versterkt het immuunsysteem, het bindweefsel, helpt bij verkoudheid en versnelt de wondgenezing.

Bewaren

U kunt de gesneden ananas 3 dagen in de koelkast bewaren in zijn plastic verpakking.

In een afgesloten bakje houdt u de ananas 4 dagen goed.


Smaak

Een Ananas is een prachtige gele, zoetzure vrucht met sappig vruchtvlees en een kenmerkend aroma.  Ananas is heerlijk als gezond tussendoortje, maar hij is ook lekker in allerlei vleesgerechten, stoofschotels, salades en desserts.

Feitje

De naam ananas is afgeleid van de Indiaanse naam ‘Nana Meant’ wat ‘kostelijke vrucht’ betekent.


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.


--> --> --> -->