Abrikozen
African Delight druiven
Anna Spath pruimen
Avocado
Blauwe druiven
Dadels verpakt
Gele nectarines
Granaatappel
Granadilla
Hollandse blauwe druiven
Hollandse blauwe pruimen
Hollandse kersen
Hollandse muskaat druiven
Jimbee-meloen
Lychee
Mango
Mango by air - eetrijp
Meloenencombi (2 verschillende meloenen)
Muskaat druiven
Nectarines wit
Opal pruimen
Oranje meloen XXL
Paraguaya / Platte perziken
Passiefruit
Perzik geel
Perzik wit
Platina
Pruimen
Reine Claude
Reine Victoria
Tikal meloenen
XXL Medjoul dadels
Zoete kersen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks heerlijke Passievruchten bestellen. Een passievrucht is een zoete exotische vrucht en passievruchten van Groentebroer.nl komen vanuit Brazilië. Passiefruit heeft een ronde vorm met een harde schil die naar verloop van tijd begint te verschrompelen. De inhoud van de passievrucht bestaat uit geel vruchtvlees met eetbare pitjes. Passiefruit kunt u gewoon uitlepelen maar de vrucht kan ok goed verwerkt worden in fruitsales en in smoothies. 


Bestel uw Passiefruit op Groentebroer.nl! Onze webshop is slim, zo kunt u precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 1 kilo passievruchten of 3 stuks. Kunt u het product dat u zoek niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis. Wij hebben direct contact met veilingen en telers waardoor wij de lekkerste groenten en fruit voor u kunnen selecteren. Inkoop op smaak noemen we dat. 


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat als sinds 1932 op de markt en de afgelopen jaren behoren wij steeds tot de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te stellen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit. En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit. 


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Zo verpakken wij onze producten in papieren zakken en zijn onze verzendverpakkingen recyclebaar.  Alleen als het echt niet anders kan zijn wij genoodzaakt om plastic te gebruiken. 


Bezorgen of ophalen

Onze groenten en fruit zijn supervers. En om onze producten vers te houden leveren wij supersnel door heel Nederland. Als u voor 10:00u besteld, leveren wij uw bestelling diezelfde dag nog. Zo liggen onze producten sneller in uw koelkast dan de supermarkt ze in de schappen heeft. Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint-Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 


Smaak

Passievruchten hebben een frisse, zoetzure smaak met een tropisch aroma. Wanner de schil begint te verschrompelen is de Passievrucht op zijn lekkerst. 


Gebruik

Het is gemakkelijk te consumeren door het vruchtvlees uit de schil te lepelen. U kunt deze vrucht heerlijk  verwerken in sales, smoothies en zelfs door likeur. Ook kunt u uw eigen zomerdrankje maken door de Passievrucht samen met wat sinaasappels uit te persen De combinatie is heerlijk!


Bewaren

Bewaar Passiefruit op de fruitschaal of als hij echt (te) rijp in de koelkast. Wanneer de schil van de Passievrucht donkerpaars en glad is, is de passievrucht rijp. Als de schil gaat verrimpelen wordt de Passievrucht nog rijper en het vruchtvlees zoeter. 


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten? Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord! Klik hier voor onze contactinformatie.