Fruitbekers (minimaal 20 stuks)
Fruitbowl - Thema Ananas
Fruitbowl - Thema Meloen
Fruitbowl - Thema Watermeloen
Fruitgroet!
Fruitstapel!
Hartelijke Groenten!
Ik hou van Holland-mand!
Mand van toen!
Vrolijke fruitbekers (minimaal 20 stuks)
Wereldmand!
Zachtfruitsalade
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Fruitmand | Kopen 

 Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan verse groenten en fruit in huis en kan uit voorraad bezorgen. Bestel een fruitmand online en wij bezorgen vanaf 25,- euro besteding gratis thuis in ons bezorggebied. Beste Groenteman van NL 2e plaats | Bestel online | 100% garantie op smaak en kwaliteit!   


Fruitmand | Bestellen

In onze webshop hebben wij een aantal mooie manden gepresenteerd. Voor 12,95 heeft u een Fruitgroet.  De Mand van toen is een mooi nostalgische aarbeienmandje. Voor 29,95 bestelt u een mooie Fruitstapel. Liever alleen Hollands fruit? Dan bieden wij u de Ik hou van Hollandmand. De rijkst gevulde mand is onze Wereldmand. Liever een groentemand? Ook dat kan. Wat dacht u van de Hartelijke Groentenmand?   


Fruitmand | Op het werk 

Wilt u zakelijk een fruitmand bestellen? Wij maken graag een account voor u aan. U kunt dan zo vaak u wilt een fruitmand bestellen in slechts een paar clicks. Op deze manier kunt u ook binnen een paar klikken de online fruitmand betalen op rekening. Wij zorgen voor een snelle bezorging en uw persoonlijke boodschap op een mooi kaartje. Uw fruitmand voor een zieke collega krijgt een mooi beterschap kaartje. Of voor uw jarige relatie een gefeliciteerd kaartje. Bestelt u een fruitschaal voor uzelf op het werk? Geen probleem! Wij leveren het fruitmandje bij u af op kantoor. 


Fruitmand | Bezorgen 

Groentebroer.nl kan uw fruitmand binnen 24 uur op het door uw gekozen adres, dat in ons bezorgingsgebied valt, bezorgen. In ons bezorggebied valt het grootste deel van zuidwest Nederland. Klik hier voor de postcodecheck om te zien waar wij uw fruitmanden bezorgen. Wij bezorgen in de driehoek tussen Rotterdam, Zierikzee en Roosendaal, dus ook in Hellevoetsluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Middelharnis, Tholen, Steenbergen, Bergen op Zoom, Moerdijk en Dordrecht.  


Fruitmand | Smaak

Wij selecteren onze groente en fruit op smaak. Hierdoor garanderen wij uw online bestelde fruitschaal voor 100% bestaat uit lekkere fruitsoorten.  


Fruitmand | Bewaren 

Bewaar het fruitmandje altijd op een koele plaats. Afhankelijk van welke fruitsoorten er in de mand zitten, is de fruitmand houdbaar. De basis van iedere online bestelde fruitmand bestaat uit sinaasappels, mandarijnen appels en peren. Deze kunt u minimaal een week bewaren op een koele plaats. Zomerfruit als frambozen en aardbeien dienen wenselijk binnen 24 uur geconsumeerd te worden.