Fruitbekers (minimaal 12 stuks)
Fruitbowl - Thema Ananas
Fruitbowl - Thema Meloen
Fruitbowl - Thema Watermeloen
Fruitgroet!
Fruitstapel!
Mand van toen!
Wereldmand!
Zachtfruitsalade
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Fruitmand | Kopen 

Groentebroer.nl heeft een groot assortiment aan verse groenten, lekker fruit en heerlijke fruitmanden. Koop nu een fruitmand bij Groentebroer.nl en maak iemand blij met een pakket vol vitaminen. Leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen. Bestel uw fruitmand online en wij bezorgen de fruitmand vanaf 30,00 besteding gratis in ons bezorggebied en vanaf 60,00 gratis door heel Nederland. Bij Groentebroer.nl krijgt u 100% garantie op smaak en kwaliteit en als u voor 10:00 besteld, bezorgen wij de fruitmand diezelfde dag nog. 

  

Fruitmand | Bestellen

In onze webshop hebben wij een aantal mooie manden gepresenteerd. De voordeligste is de Fruitgroet.  
De Mand van toen is een mooi nostalgisch aardbeienmandje.
De Fruitstapel is groter en ruimer en daar zit dan ook meer en groter fruit zoals ananas en mango in.
Liever alleen Hollands fruit? Dan bieden wij u de Ik hou van Hollandmand.
De rijkst gevulde mand is onze Wereldmand.
Liever een groentemand? Ook dat kan. Wat dacht u van de Hartelijke Groentenmand?  

 

Fruitmand | Op het werk

Wilt u zakelijk een fruitmand bestellen? Wij maken graag een account voor u aan. U kunt dan zo vaak u wilt een fruitmand bestellen in slechts een paar clicks. Op deze manier kunt u ook binnen een paar klikken de online fruitmand betalen op rekening. Wij zorgen voor een snelle bezorging en uw persoonlijke boodschap op een mooi kaartje. Uw fruitmand voor een zieke collega krijgt een mooi beterschap kaartje. Of voor uw jarige relatie een gefeliciteerd kaartje. Bestelt u een fruitschaal voor uzelf op het werk? Geen probleem! Wij leveren het fruitmandje bij u af op kantoor.  

 

Fruitmand | Bezorgen

Groentebroer.nl kan uw fruitmand binnen 24 uur op het door uw gekozen adres, binnen Nederland. Als u voor 10:00u bestelt, leveren wij uw bestelling diezelfde dag nog. De fruitmand kan bezorgd worden op uw eigen adres, of het adres van diegene waar u een fruitmand voor besteld. Ook is er de mogelijkheid om een kaartje bij de fruitmand te doen. Geef bij uw bestelling door wat er op het kaartje moet staan, en wij zorgen voor de rest.

 

Fruitmand | Smaak

Wij selecteren onze groente en fruit op smaak. Hierdoor garanderen wij uw online bestelde fruitschaal voor 100% bestaat uit lekkere fruitsoorten.  

 

Fruitmand | Bewaren 

Bewaar het fruitmandje altijd op een koele plaats. Afhankelijk van welke fruitsoorten er in de mand zitten, is de fruitmand houdbaar. De basis van iedere online bestelde fruitmand bestaat uit sinaasappels, mandarijnen appels en peren. Deze kunt u minimaal een week bewaren op een koele plaats. Zomerfruit als frambozen en aardbeien dienen wenselijk binnen 24 uur geconsumeerd te worden.

 

Fruitmand | Vragen 

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.