Biologische superkiwi's
Kiwi Gold
Kiwi Green
Kiwi Jingold
Kiwi Red
Biologische superkiwi's
Kiwi Gold
Kiwi Green
Kiwi Jingold
Kiwi Red
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

De Kiwi Gold die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een heerlijk ovale, zoetzure vrucht met een zeer licht behaarde schil en geel vruchtvlees. Bestel uw Kiwi Gold bij Groentebroer.nl. 

Kijkt u ook eens naar onze heerlijke Kiwi Green!

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Kiwi Gold is daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 


Gezonde eigenschappen

Kiwi Gold is van nature rijk aan Vitamine C, een voedingsstof die een heleboel voordelen heeft voor een gezonde huid. Veel studies hebben bijvoorbeeld aangetoond dat vitamine C een essentiële rol speelt in de vorming van collageen, de stof die de huid zijn volheid en elasticiteit geeft.

 

Bewaren

Bewaar de Kiwi Gold bij voorkeur in de koelkast en vul dan daaruit steeds uw fruitschaal bij. 


Bereiden

Halveer de kiwi en lepel hem uit of schil de kiwi en snijd hem in plakjes.

 

Smaak

De goudgele kiwi is zoeter dan de groene en bovendien sneller rijp.

 

Feitje

Oorspronkelijk komt de kiwi uit China. In Nieuw Zeeland kreeg deze zoete vrucht de naam kiwi, omdat het lijf van de daar toen wonende loopvogel lijkt op deze harige vrucht. De oorspronkelijke naam van de kiwi was Chinese kruisbes.

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.

--> --> --> -->