Bloemkool extra groot
Bloemkool groot
Bloemkool klein
Bloemkool middelmaat
Boerenkool
Boerenkool gesneden
Broccoli
Cavolo Nero
Chinese kool
Eetbare kerstboompjes (ca. 10 stuks)
Groene kool
Groenekool gesneden
Hollandse kasbloemkool (klein)
Koolraap
Koolrabi
Meirapen
Paksoi
Rode kool
Rodekool gesneden
Romanesco
Spitskool
Spitskool gesneden
Spruitjes
Spruitjes schoongemaakt
Witte kool
Zuurkool per kilo-emmertje
Zuurkool uit vat
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks verse Broccoli bestellen. De broccoli die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een heerlijke, fris bittere groente. Bestel uw broccoli bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 2 stuks broccoli of 600 gram. Zo werken samen tegen voedselverspilling. 

 

Broccoli is een koolsoort waarbij het om de bloem of de bloemknop gaat net als bij bloemkool. Broccoli is ook familie van koolsoorten waarbij het blad geconsumeerd wordt zoals boerenkool of spitskool

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze broccoli is daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of afhalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Gezonde eigenschappen

Broccoli bevat veel vitamines en mineralen. De belangrijkste vitaminen in broccoli zijn vitamine C, K, A, en B en broccoli bevat ook mineralen als calcium, magnesium en kalium, evenals sporenelementen als ijzer, zink en koper. Broccoli is een van de gezondste groentes! 

Ook is broccoli een zeer belangrijke bron van sulforafaan. Sulforafaan is een kanker remmende stof. Het is noodzakelijk om broccoli kort te koken en goed te kauwen om zo optimaal te kunnen profiteren van hun kanker werend vermogen. 

 

Bewaren

Groentebroer. Broccoli kunt u het beste bewaren in de groentela van de koelkast. Dit kan ongeveer 3 tot 7 dagen. Broccoli invriezen kan ook. In de vriezer blijven broccolistronken tot 12 maanden goed. 

 

Bereiden

Een portiegrootte is 225-300 gram per persoon. Dat is 1 stronk broccoli per persoon. 

 

Feitje

Broccoli vertraag het verouderingsproces, maar het is niet de enige groente die dat doet. Ook zijn familieleden als bloemkoolspitskool en spruitjes bevatten deze belangrijke eigenschap. 

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.