Cantaloupe meloen
Dino meloen
Galia meloenen
Gele watermeloen
Jimbee-meloen
Limelon
Meloenencombi (2 verschillende meloenen)
Meloenmix gesneden (doos van 400 gram)
Oogmeloenen
Oranje meloen XXL
Piel de Sapo
Tikal meloenen
Watermeloen (stuk = 1 hele watermeloen)
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks heerlijk zoete Galia Meloen bestellen. De Galia Meloen die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een heerlijk zoete, ronde, licht geribde meloen met een groene tot gele schil. Galia Meloenen zijn lekker sappig. Bestel uw Galia Meloen bij Groentebroer.nl. 

 

De Galia Meloen is een kruising tussen een cantaloupe en een suikermeloen. De Galia Meloen heeft echter meer vruchtvlees dan andere meloensoorten. Doordat meloenen goed te kruisen zijn met andere soorten bestaan er wel 70 verschillende meloensoorten. 

Bij Groentebroer.nl verkopen we veel van deze meloensoorten zoals de Oogmeloen, de Oranjemeloen XXL, de Watermeloen, de Jimbee Meloen en de Piel del Sapo meloen. 

Staat uw favoriete meloensoort hier niet tussen? Neem dan hier contact met ons op.

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Galia Meloen is daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Gezonde eigenschappen

De Galia Meloen is een vrucht rijk aan vitamines en mineralen. De Galia Meloen bevat vitamine A, C, E en K en is goed voor onder andere de groei, de weerstand en de aanmaak van stevige spieren en botten. 

 

Bewaren

Bewaar de meloen in de fruitschaal. Een aangesneden meloen kunt u nog een paar dagen in een folie in de koelkast bewaren.

 

Bereiden

Snijd de Galia meloen door en verwijder de pitjes. U kunt de meloen uit de schil eten of het vruchtvlees van de schil af snijden.

 

Smaak

Deze meloen is zoet. De meloen is rijp zodra het kroontje een beetje ingedrukt kan worden. Een betere methode is aan de meloen te ruiken. Ruikt hij lekker en zoet, dan kunt u hem eten. Ruikt u niets, laat de meloen dan nog even op kamertermperatuur rijpen. De galia meloen is de meest gegeten meloen. Er zijn echter lekkere en minder lekkere soorten. Onze inkoop op smaakt garandeert voor u een smaakvolle meloen!

 

Feitje

De meloen is familie van de komkommer, de pompoen en van courgettes. Een meloen is dus eigenlijk een vruchtgroente en horen officieel bij groenten. De meeste mensen scharen meloenen echter onder fruit, vandaar dat wij meloenen onder fruit gecategoriseerd hebben. 

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.