Cantaloupe meloen
Galia meloenen
Halve watermeloen
Meloenencombi (1 stuk zijn 2 meloenen)
Piel de Sapo
Tikal meloenen
Watermeloen (stuk = 1 hele watermeloen)
Charantais meloenen
Dino meloen
Gele watermeloen
Jimbee-meloen
Limelon
Oogmeloenen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Op het eerste gezicht ziet deze Limelon er uit als elke andere meloen, maar neem één hap en u proeft gelijk de fris-zure smaak van limoen. Heerlijk met het warme weer en ideaal voor in smoothies en salades. De Limelon is een unieke meloen waar u meteen van zult houden!


Gebruik

Een Limelon is heerlijk in een salade van gemengde sla met bijvoorbeeld scampi’s en zeekraal! Maar ook in een smoothie, of in een fruitsalade, of gewoon lekker als gezonde snack. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos!

  

Smaak

Deze Limelon is heel uniek in zijn smaak, een combinatie tussen meloen en limoen. Fris, fruitig, genoeg limoen en genoeg meloen; precies goed dus! Bovendien zit er zo veel sap in de Limelon dat hij ook goed is voor de dorst!

  

Gezonde eigenschappen

Een meloen staat er om bekend dat het een ontzettend gezonde vrucht is. Ze zijn onder andere goed voor je ogen en huid, ze verminderen de kans op kanker, zorgen voor gezonde longen en verminderde stress. Ze versterken ook je immuunsysteem en helpen bij het beheersen van diabetes. Deze goede eigenschappen dankt de meloen aan de hoge niveaus van vitaminen en mineralen!

  

Bewaren

Bewaar de Limelon in de fruitschaal. Een aangesneden meloen kunt u nog een paar dagen in folie in de koelkast bewaren. Een rijpe Limelon kunt u het best zo snel mogelijk consumeren.

  

Bereiden

Snijd de Limelon door en verwijder de eventuele pitten. U kunt de meloen uit de schil eten of het vruchtvlees van de schil af

snijden.

  

Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

  

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

  

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.

  

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

  

Meer informatie over Limelon?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hiervoor onze contactinformatie.