Cantaloupe meloen
Dino meloen
Galia meloenen
Gele watermeloen
Jimbee-meloen
Limelon
Meloenencombi (2 verschillende meloenen)
Meloenmix gesneden (doos van 400 gram)
Oogmeloenen
Oranje meloen XXL
Piel de Sapo
Tikal meloenen
Watermeloen (stuk = 1 hele watermeloen)
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u zijdezachte en zoete  Oogmeloenen bestellen. De oogmeloen die u bij Groentebroer.nl kunt kopen komt uit de Westlandse kas. Deze zeer exclusieve meloen is bijzonder zacht van structuur en zachtzoet van smaak. Deze meloenen zijn een paar weken paar jaar beschikbaar en we durven wel te stellen dat wij ze als enige verkopen. 


Doordat meloenen goed te kruisen zijn met andere soorten bestaan er wel 70 verschillende meloensoorten. De bekendste meloen is de Galia meloen

Bij Groentebroer.nl verkopen we veel van deze meloensoorten zoals de Tikal meloen, de Oranjemeloen XXL, de Watermeloen, de Jimbee Meloen en de Piel del Sapo meloen. 

Staat uw favoriete meloensoort hier niet tussen? Neem dan hier contact met ons op 


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze oogmeloen is daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.


Bewaren

De oogmeloen kunt u het beste op de fruitschaal bewaren. 


Bereiden

Snijd de oogmeloen door en verwijder de pitjes. U kunt de meloen uit de schil eten of het vruchtvlees van de schil af snijden.


Smaak

Deze zeer exclusieve meloen is bijzonder zacht van structuur en zachtzoet van smaak. Het vruchtvlees van deze meloen is groen en deze meloen smaakt niet alleen lekker, hij ruikt ook heerlijk. 

Feitje

De meloen is familie van de komkommer, de pompoen en van courgettes. Een meloen is dus eigenlijk een vruchtgroente en horen officieel bij groenten. De meeste mensen scharen meloenen echter onder fruit, vandaar dat wij meloenen onder fruit gecategoriseerd hebben. 


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.