Aardbeien topklasse (per doos à 500 gram)
Abrikozen
Ananas geschild
Boskroten
Boterbonen
Charantais smaak-meloenen
Cox orange pippin
Doyenne du Comice
Gieser Wildeman
Hollandse asperges - maat AA (duimdik)
Hollandse bosbessen (per doos à 125 gram)
Hollandse frambozen (per doos à 125 gram)
Honingtomaten
Kanzi
Kiwi Gold
Lambada aardbeien (per doos à 200 gram)
Lamsoren
Lucuma
Luxe paddenstoelenmix 250 gram
Minneola
Nieuwe Doré
Paraguaya / Platte perziken
Perzik geel
Pink Lady
Rauwe honing uit de buurt
Rode bananen
Rode Pitahaya
Rode pitloze druiven
Royal Gala
Sapmix groente (1 stuk = set van 3 flesjes)
Satsuma's
Snijbonen
Snoeptomaatjes
Sperziebonen
Tomberries geel
Tropical Delight druiven
Verse augurken
Watermeloen (stuk = 1 hele watermeloen)
Zeebanaan (per schaaltje à 75 gram)
Zeekraal
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Groentebroer verkoopt heerlijke Rauwe Honing uit de buurt. De bloemenhoning komt van een bijenvolk in Sint Annaland. De bijen worden ingezet als bestuivers en insectenbestrijding in de groente- en fruitteelt bij ons in de buurt.

 

Het voordeel van rauwe honing is dat deze koudgeslingerd is. Verwarmde honing blijft egaler en vloeibaar, maar door verwarming gaan fijnste polletjes en de veel van nuttige voedingsstoffen verlopen. Doordat deze honing niet verwarmd is, is de honing veel lekkerder en bovendien ook veel gezonder.


Inhoud

Een pot bevat 450 gram honing.


Belangrijk

Babies (jonger dan een jaar) mogen nooit honing eten (geen rauwe honing, maar ook geen honing uit de supermarkt). Honing kan bij babies infantiel botulisme veroorzaken, wat dodelijk kan zijn. Honing kan sporen van de bacterie bevatten die in de nog niet ontwikkelde darmstelsel van babies uit kan ontkiemen en toxine kan gaan produceren. 

Moeders die borstvoeding geven, mogen ook geen honing eten. De volwassen moeder kan zelf wel tegen de bacterie, maar kan de bacterie wel aan het kind doorgeven.

     

Gezondheid

Onze honing is es effectief tegen hooikoorst. Doordat de fijne polletjes nog in honing zitten, went het lichaam bij regelmatig gebruik aan de graspollen waarvan wij hooikoorts krijgen. Het is belangrijk dat de honing uit de buurt komt, want in Spanje of Frankrijk staan heel andere gras- en bloemensoorten dan hier.

Als u de honing als middel tegen hooikoorts gebruikt, kunt u de honing beter niet in de thee doen. Dan verbranden de werkzame stoffen alsnog.

Gebruik dagelijks een theelepeltje honing door de yoghurt, op brood of eet het puur en binnen enkele weken merkt u het resultaat.

Veel van onze klanten ervaren minder tot zelfs helemaal geen hooikoorts meer.

 

Gebruik

Deze rauwe honing uit de buurt is heel veelzijdig. Lekker door de thee, met onze verse Marokkaanse munt of gember bijvoorbeeld.

Maar ook lekker door de yoghurt, op brood of als puur gebruik.Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Rauwe Honing uit de Buurt?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.