Bundelzwammen bruin (doosje 150 gram)
Bundelzwammen wit (doosje 150 gram)
Champignons per doosje (250 gram)
Eryngii
Grote champignons los
Kastanje champignons (doosje à 250 gram)
Luxe paddenstoelenmix 250 gram
Oesterzwammen (per doos à 150 gram)
Portobello (per schaal à 2 stuks)
Shiï take (per doos à 100 gram)
Cantharellen
Eekhoorntjesbrood
Pied de Mouton
Trompette de la Mort
Witte truffel
Zwarte herfsttruffel
Zwarte wintertruffel
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Smaak 

Bundelzwammen zijn kleine paddestoelen met een hoedje van 5 tot 10 mm en een lange, dunne steel.  De officiële naam is Nameko. Van oorsprong is dit een Japanse paddestoel. De smaak komt daarom ook het beste tot zijn recht in oosterse gerechten. Maar ook in de soep en in een salade komt de bundelzwam heel goed tot zijn recht.   


Bewaren 

Bewaar bundelzwammen in originele verpakking waarin het geleverd wordt in de koelkast. De bundelzwammen blijven zo wel 6 dagen goed.  


Gezonde eigenschappen 

Paddestoelen bevatten nuttige voedingsstoffen zoals vitamine B1 en B2, foliumzuur, kalium en vezels. Omdat ze veel eiwit bevatten worden ze gezien als goede vleesvervanger.   


Bereiden 

De bundelzwam is een fijne paddestoel die snel gaar is. De bundelzwam hoeft maar kort bereid te worden. U kunt de bundelzwam koken en bakken, maar hij kan ook even in de magnetron verwarmd worden of door een salade te verwerken.   


Bundelzwammen | Benodigd 

De bundelzwammen zitten nog samen op een stronkje waar ze op groeien. Daar krijgen ze nog voeding van en daardoor blijven ze vrij lang vers. Ze zijn in de koelkast in de verpakking of een afgesloten tupperware een week te bewaren. 


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Bruine Bundelzwammen?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.