Conference peren
Doyenne du Comice
Dr. Jules Guyotpeer
Gestoofde peertjes - naar Brabants recept
Gieser Wildeman
Kweeperen
Nashiperen
Saint Remy
Sweet Sensation
Triomph de Vienne
Winterriet stoofpeer
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks heerlijke Gieser Wildeman peren bestellen. De Gieser Wildeman peer die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een stoofpeer die echt rood kookt en is zo zoet dat suiker toevoegen overbodig is. Deze peer is niet geschikt voor consumptie. Bestel uw Gieser Wildeman peren bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 8 stuks Gieser Wildeman peren of 1 kilo. Zo werken samen tegen voedselverspilling. 


Bekijk hier al onze andere peren!

Naast de Gieser Wildeman stoofperen verkopen wij ook Winterriet stoofperen. Wij verkopen ook bakjes van 500 gram gestoofde peren naar oud-hollands recept. 


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Gieser Wildeman peren zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 


Smaak

De Gieser Wildeman heeft een zeer zoete smaak. Ongekookt is de peer niet geschikt voor consumptie. Deze stoofpeer kookt vuurrood en is zo zoet dat suiker toevoegen niet per se nodig is. De kooktijd voor de Gieser Wildeman peren is 2 tot 4 uur. Stoofperen worden vaak als een bijgecht voor wild of rundvlees geserveerd. 


Bewaren

Gieser Wildeman peren zijn op een koele plaats 7 tot 14 dagen houdbaar.


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.