Eikenbladsla
Frisée
Gemengde sla
Gemengde sla 500 gram verpakking
Gemengde sla met eetbare bloemen
Ijsbergsla
Kropsla
Little Gem (6 kropjes in doos)
Lollo biondo
Lollo rosso
Rode sla
Rucola
Slatrio op kluit
Veldsla
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer kunt u dagelijks de lekkerste Veldsla bestellen. Veldsla heeft kleine, lepelvormige blaadjes en er bestaan meerder soorten veldsla. Jonge veldsla heeft kleine, lichtgroene baadjes en volwassen veldsla heeft grotere donkerdere blaadjes. Deze slasoort heeft een volle, romige smaak en dit product wordt vaak gecombineerd door gerechten. Door het fraaie uiterlijk is veldsla ook een mooie decoratie op het bord.

 

Kijk ook eens bij onze andere slasoorten!

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Benodigd

Het verschilt per gerecht hoeveel u nodig heeft. Als u echt een groene stamppot wilt, reken dan op 200 gram per persoon. Als bijgerecht heeft u aan 50 tot 75 gram al snel genoeg.

 

Bewaren

Veldsla is het lekkerste op de dag van aankoop. Als u voor 10:00 ’s morgens besteld, heeft u diezelfde dag de veldsla nog in huis. Als u de veldsla wilt bewaren, kan dit ongeveer 1 tot 2 dagen in een open verpakking in de koelkast.  

 

Schoonmaken

1.     Verwijder de minder mooie bladeren

2.     Was daarna de bladeren voorzichtig

3.     Vervolgens dept u de veldsla droog, of maak gebruik van een slacentrifuge.

4.     Laat de bladeren van de veldsla heel

5.     Als de bladeren toch te groot zijn snijd ze dan niet in stukken maar scheur ze. Zo blijven de bladeren langer mooi vers.

 

Feitje

Veldsla werd vroeger als onkruid beschouwd als het voorkwam in wintergraan. Tegenwoordig wordt het in eigen land als heerlijke groente geteeld.

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.