Clementines
Komkommers
Champignons per doosje (250 gram)
Witlof
Chiquita bananen, klein en groen
Ongekend slechts 25 cent - Verse zuurkool uit vat
Soepgroente
Kiwi Gold
Uien
Winterpeen
Elstar
Broccoli
Gember
Mango
Witte pitloze druiven
Ijsbergsla
Rode uien
Avocado
Doyenne du Comice
Prei
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Kopen

Bestel uw Bildtstar aardappelen nu bij Groentebroer.nl. Onze Bildtstar aardappelen komen van boeren uit onze eigen streek en daarom ook supervers! Deze aardappel is vastkokend en u kunt de Bildtstar herkennen aan de rode schil. Bildtstar Aardappelen zijn geschikt om te koken, bakken, frituren en poffen. 

Bestel uw Bildtstar bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 10 stuks of 2 kilo. 

 
  

Bewaren

Bildtstar kunt u het beste op een droge en donkere plek bewaren (8 tot 12 graden). Zo kunt u deze aardappelen 4 tot 6 weken goed houden. 


Benodigd

Een kist bevat 20 kilo aardappelen. Omdat er statiegeld op de kist zit, worden de aardappels in een kartonnen doos geleverd. 


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Bildtstar?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.