Chiquita bananen, klein en groen
Rucola
Ongekend slechts 25 cent - Aubergine
Exotenmand
Komkommers
Tuinbonen
Navel handsinaasappels
Aardbeien klasse II (per doos à 500 gram)
Kumquats
Mandarijnen
Galia meloenen
Kervel (per schaal à 20 gram)
Sapmix groente (1 stuk = set van 3 flesjes)
Artisjokken
Witte grapefruits
Champignons per doosje (250 gram)
Trostomaten
Sperziebonen
Gember
Witlof
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks een verse Bloemkool bestellen. De bloemkool die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een lekkere, licht verteerbare koolsoort met superveel variatiemogelijkheden. 

Bloemkool is een koolsoort waarbij het om de bloem of de bloemknop gaat net als bij Broccoli. Bloemkool is ook familie van koolsoorten waarbij het blad geconsummeerd wordt zoals boerenkool of spitskool. Witte bloemkool is het bekendste, maar er bestaat ook groene bloemkool die u ook bij ons kunt bestellen!Gezonde eigenschappen

Het voedingsprofiel van bloemkool is behoorlijk indrukwekkend. Bloemkool heeft weinig calorieën en bevat veel vitamines. Bloemkool bevat eigenlijk bijna alle vitaminen en mineralen die u nodig hebt.

Bloemkool bevat veel vitamine K, B6 en B11. Verder zit bloemkool vol vezels, mineralen, antioxidanten en bevat bloemkool vooral veel calsium wat goed is voor de botten.


Bewaren

Bloemkool kunt u het beste bewaren in de groentela van de koelkast. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen. Vergeet niet om het loof aan de kool te laten. Dit biedt namelijk een natuurlijke bescherming en behoedt de bloemkool voor uitdroging. U kunt bloemkool ook invriezen maar dan moet u de ekuiste roosjes wel eerst blancheren. 3 minuten is voldoende. In de vriezer blijf bloemkool tot 12 maanden goed.  

Bereiden

Deze bloemkool is normaal van maat. Genoeg voor 2 à 3 personen. 


Feitje

Boeren checken de grootte van de bloemkool door met een mes op de bloem te tikken. Aan de hand van het geluid kunnen ze de grootte en de kleur bepalen. 


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Bloemkool?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.