Soepgroente
Courgette
Citroenen
Gember
Boerenkool gesneden
Chiquita bananen, groot en geel
Romanesco
Witlof
Elstar
Conference peren
Bosuien
Zoete aardappels
Losse tomaten
Little Gem (6 kropjes in doos)
Tikal meloenen
Galia meloenen
Watermeloen (stuk = 1 hele watermeloen)
Bloemkool middelgroot - groot
Kleine spruitjes
Snoeptomaatjes
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks verse Boerenkool gesneden bestellen. Boerenkool is een heldergroene koolsoort met een brede kroesrand aan bladeren. Boerenkool heeft een pittige koolsmaak. Deze pittige koolsmaak wordt minder na de vorstperiode, de boerenkool is dan wat zoeter. 

Bestel uw Boerenkool bij Groentebroer.nl. Dit product is gewassen en gesneden en in de koelkast nog 4 dagen houdbaar. Inhoud per zak is 300 gram.


Kijkt u ook eens naar onze andere koolsoorten zoals; witte koolrode koolgroene koolchinese kool en spitskool
Wilt u liever ongesneden boerenkool? klik dan hier

Boerenkool is goed te combineren met rookworst, spekjes en andere hartige producten. Bekijk hier onze gesneden boerenkool met rookworst. 


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. 
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 


Bewaren

Dit product is gewassen en gesneden en in de koelkast nog 5 dagen houdbaar. 


Bereiden

Boerenkool koken duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Kook de boerenkool niet te lang, want dan wordt hij papperig en daardoor minder lekker. Als u boerenkool liever wilt roerbakken doet u dit ongeveer 15 minuten. 


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.