Witte pitloze druiven
Champignons per doosje (250 gram)
Broccoli
Komkommers
Kleine aardbeitjes (per doos à 500 gram)
Ongekend slechts 25 cent - Ugli
Chiquita bananen, klein en groen
Bospeen - per bos
Aardbeien topklasse (per doos à 500 gram)
Sperziebonen
Jonagold
Lenteroerbakgroente
Navel handsinaasappels
Paraguaya / Platte perziken
Bloemkool middelmaat
Rabarber
Radijs
Handgeschilde asperges
Passiefruit
Mango
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks Gerookte Knoflook bestellen. De gerookte knoflook die u bij Groentebroer.nl kunt kopen heeft een heerlijk licht rook aroma en heeft een rijkere knoflooksmaak dan de normaal verkrijgbare knoflook. De smakelijke knoflook wordt tien dagen achtereen koudgerookt boven een mild vuur. Dankzij de juiste temperatuur van het vuur en veel expertise van de knoflookrokers heeft deze knoflook een heerlijke rook-aroma en heeft geen bittere nasmaak zoals de meeste knoflook.

 

Groentebroer.nl heeft een groot assortiment knoflook. Bekijk hier al onze verschillende knoflooksoorten! 

Kunt u de producten die u zoekt niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.  
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Gebruik

Gerookte knoflook is heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld konijn en wildgerechten. Ook past de smaak van gerookte knoflook goed bij tonijn en in soepen en sauzen. Uiteraard kunt u zelf experimenteren door gewone knoflook in gerechten te vervangen voor gerookte knoflook.

 

Bewaren

Gerookte knoflook kunt u het beste op een droge plek bewaren. Op deze manier is de knoflook ongeveer 3 maanden na aankoop houdbaar.

 

Feitje

Knoflook roken is een zeer arbeidsintensief proces. Tien dagen achtereen wordt de knoflook gerookt boven een houtskool vuur, dat om de vier uur gecheckt moet worden op temperatuur. Te lage temperatuur betekend een veel minder smakende knoflook. Een te hoge temperatuur zorgt ervoor dat de knoflook langzaam gaart, en daardoor veel minder houdbaar is.

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.