Navel handsinaasappels
Elstar
Ongekend slechts 25 cent - Aubergine
Radijs
Kousenband
Conference peren
Rodekool gesneden
Finger limes / Kaviaarlimoen
Aardbeien klasse II (per doos à 500 gram)
Exotenmand
Rauwe honing uit de buurt
Satsuma's
Gele nectarines
Lavas / Maggi (per schaal à 20 gram)
Peterseliewortel
Andijvie
Koolraap
Perssinaasappels
Chiquita bananen, klein en groen
Puntpaprika
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Sappige Handsinaasappels vol van smaak!

De Handsinaasappels die u bij Groentebroer.nl kunt kopen zijn heerlijke sappige sinaasappels met een mooie egaal oranje kleur. Deze navels of navelina’s hebben een stevige schil en zijn heerlijk uit de hand te eten.
Bestel uw Handsinaasappels bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 20 stuks of 3 kilo. Zo werken we samen tegen voedselverspilling. 

 

Er zijn verschillende soorten Sinaasappels, zoals de Bloedsinaasappel en de Perssinaasappel. Ook kunt u bij Groentebroer.nl een hele doos Handsinaasappels kopen. 

 

Gezonde eigenschappen

Sinaasappels bevatten veel vitamine C. Bovendien dragen Sinaasappels bij aan de inname van foliumzuur.   

 

Bewaren

Handsinaasappels bewaart u op een koele plaats. Bij voorkeur in de koelkast. Daarin blijven ze zeker 2 weken goed. Zorg wel voor een paar Sinaasappels op de fruitschaal, want op kamertemperatuur zijn deze navels het lekkerste. 

 

Smaak

Groentebroer.nl selecteert het fruit door het te proeven. Zo ook met onze Sinaasappels. Wij zoeken altijd de lekkerste Handsinaasappels en natuurlijk kopen wij de sappigste die er op het moment te koop zijn. 

   

Feitje

De Sinaasappel komt oorspronkelijk uit China (dat in de oude vorm nog Sina heette), waar de huidige naam naar verwijst.  In het vroegere Nederlands komt daarom Appel Sina voor, in het iets nieuwere Nederlands werd dat appelsien. 

 

Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Navel Handsinaasappels?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.