Sperziebonen
Komkommers
Ongekend slechts 25 cent - Aubergine
Elstar
Bosuien
Aardbeien klasse II (per doos à 500 gram)
Galia meloenen
Avocado
Champignons (per doos à 225 gram)
Prei
Turbana Bananen
Chiquita bananen, groot en geel
Kiwi Green
Lautrec knoflook
Witlof
Gember
Roerbakgroente
Golden Delicious
Tuinkers
Laoswortel
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl bestelt u dagelijks online heerlijke verse Radijs. De radijs die u bij ons bestelt is peperachtig van smaak. Koop deze radijs bijvoorbeeld om te snacken of om wat extra pit aan uw salade toe te voegen. Radijs is kerngezond en zit bomvol vitamine C en mineralen. Bovendien is het goed voor bijvoorbeeld je lever, je huid en je hart!


Op Groentebroer.nl staan nog een aantal familieleden van de radijs, namelijk de Rettich en de Rammenas. Als u van radijs houdt, is het zeker de moeite waard deze groenten ook te proberen!                                                                                            


Bewaren

In de koelkast blijft de radijs nog enkele dagen goed. Als u de worteltjes in het water zet, dan blijven ze zelfs langer dan een week perfect.


Oorsprong

De radijs komt waarschijnlijk uit het oude Egypte. De Egyptenaren zijn begonnen met het telen van radijzen. Voor de Farao's was de radijs een heel belangrijke groente, er zijn in sommige tempels zelfs gouden beeldjes van radijzen teruggevonden!


Bereidingswijze

De radijs word meestal rauw gegeten en heeft dan een pittige smaak. Echter, hoe verder je hem schilt, hoe minder pittig hij wordt. Vaak doet men voor de smaak een beetje zout over de radijs of eet men het met een dipsausje. Radijs is ook geweldig voor in een salade en geeft vaak net een beetje extra variatie. Ook kan u de radijs roerbakken of koken, ook al valt dan wel de pittige smaak weg. Kortom, u kan lekker met uw radijsjes experimenteren!


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Radijs?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.