Blauwe pitloze druiven
Chiquita bananen, klein en groen
Kiwi gold (by air)
Komkommers
Courgette
Broccoli
Jaffa orri mandarijnen
Lautrec knoflook
Witte pitloze druiven
Chiquita bananen, groot en groen
Soepgroente
Trostomaten
Sperziebonen
Avocado
Snoeptomaatjes
Perssinaasappels per kist
Conference peren
Sap | Spinazie - Appel - Selderij(1 stuk = 1 fles à 250 ml)
Kropsla
Munt (grote bos à 75 gram)
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND


Witlof is een heerlijke, fris bittere groente. Bestel uw Witlof bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 6 stuks witlof of 800 gram. Zo werken we samen tegen voedselverspilling. 


Witlof is, net als roodlof, een variëteit van Cichorei. Ook Andijvie is een cichoreiachtige.Gezonde eigenschappen

Witlof leveren veel vitamines. De belangrijkste hiervan zijn: vitamine B1 en kalium.


Bewaren

Witlof kunt u het beste bewaren in de groentela van de koelkast. Dit kan ongeveer 3 tot 7 dagen. Houd er rekening mee dat na deze 3 tot 7 dagen de Witlof niet meer knapperig is. U kunt Witlof ook invriezen. Blancheer gesneden Witlof eerst 2 minuten voor het invriezen. Daarna is het lof 2 tot 3 maanden houdbaar in de vriezer. Weer opwarmen gaat prima in bijvoorbeeld een pan kokend water.  

Witlof houdt niet van licht. Onder invloed van licht verkleuren de blaadjes namelijk groen en krijgen ze een bittere smaak.


Bereiden

Een portiegrootte is 250-300 gram per persoon. Dat zijn 3 tot 4 kleine of 2 tot 3 grote stronken. Reken bij rauwe Witlof voor in bijvoorbeeld salade op 75 tot 100 gram.


Feitje

Het duurt anderhalf jaar voor Witlof van het veld in de supermarkt belandt. Onze Witlof is binnen een week van het veld in uw winkelmandje. Want vers is bij ons ook echt vers!


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Witlof?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.