Ananas
Ananas geschild
Avocado
Baby ananas
Cantaloupe meloen
Carambola
Charantais smaak-meloenen
Cherimoya / Atemoya
Galia meloenen
Gele Pitahaya
Granaatappel
Guanabana
Guave
Jonge Kokosnoot
Kiwano
Kokosnoten
Kumquats
Longan
Lucuma
Mangistan
Mango
Mango by air - eetrijp
Papaya Formosa
Passiefruit
Pepino - boommeloen
Physalis (doosje à 100 gram)
Piel de Sapo
Pitahaya
Rambutan
Rode Pitahaya
Salak
Sharonfruit
Tamarillo
Tikal meloenen
Turbana Bananen
Vijgen
Buddha's finger
Dino meloen
Durian
Jackfruit
Kaki Persimmon
Lychee
Oogmeloenen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Gele Pitahaya | Kopen

Bij Groentebroer.nl kunt u heerlijke Gele Pitahaya bestellen. Gele Pitahaya is een ovale cactusvrucht met een knalgele, geschubde schil. Het vruchtvlees van een Gele Pitahaya is wit en bevat vele kleine zwarte pitjes die eetbaar zijn. De smaak van Gele Pitahaya is sappig en zoeter dan andere varianten van Pitahaya. 

 

Bestel uw Gele Pitahaya op Groentebroer.nl. Onze webshop is slim, zo kunt u precies bestellen hoeveel u nodig heeft. In ons assortiment hebben wij ook Pitahaya en Rode Pitahaya. Kunt u het product wat u zoekt niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Gele Pitahaya | Bestellen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 

Inkoop op smaak heet dat.

 

Gele Pitahaya | Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Gele Pitahaya | Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Gele Pitahaya zijn daarom niet verpakt in plastic.

Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Gele Pitahaya | Bezorgen of Ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

  

Gele Pitahaya | Bewaren

Gele Pitahaya moet buiten de koelkast bewaard worden op een droge en koele plek. Na levering nog enkele dagen goed. Nog beter is om de vrucht direct te consumeren. 

  

Gele Pitahaya | Smaak

Gele Pitahaya heeft een zoete smaak die vergelijkbaar is aan de smaak van een peer. De vrucht komt het beste tot zijn richt in fruitsalades maar ook in een cocktail of als toevoeging bij een dessert is Pitahaya heerlijk! 

 

Gele Pitahaya | Gebruik

Allereerst maakt u deze vrucht schoon onder stromend water eventueel met een borsteltje. Vervolgens halveert u de Pitahaya om vervolgens het witte vruchtvlees eruit te scheppen. Meng dit met wat ander fruit zoals meloen, kiwi of aardbeien en serveer deze fruitsalade in de uitgeholde helft. 

   

Gele Pitahaya | Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.