Ananas
Ananas geschild
Avocado
Baby ananas
Cantaloupe meloen
Carambola
Charantais smaak-meloenen
Cherimoya / Atemoya
Galia meloenen
Gele Pitahaya
Granaatappel
Guanabana
Guave
Jonge Kokosnoot
Kiwano
Kokosnoten
Kumquats
Longan
Lucuma
Mangistan
Mango
Mango by air - eetrijp
Papaya Formosa
Passiefruit
Pepino - boommeloen
Physalis (doosje à 100 gram)
Piel de Sapo
Pitahaya
Rambutan
Rode Pitahaya
Salak
Sharonfruit
Tamarillo
Tikal meloenen
Turbana Bananen
Vijgen
Buddha's finger
Dino meloen
Durian
Jackfruit
Kaki Persimmon
Lychee
Oogmeloenen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen 
Sharon is een veredelde kakisoort en is zoet van smaak.  

Smaak 
De sharon is zoet en bevat geen pitjes. De sharon smaakt in tegenstelling tot kakifruit ook niet wrang door het gebrek aan looizuur (tannine). Hij hoeft dus niet overrijp gegeten te worden en smaakt ook goed als het vruchtvlees nog stevig is. De smaak neigt een beetje naar abrikozen.   

Gebruik 
Sharonfruit kan geschild worden, maar kan ook uit het vuistje worden gegeten.  

Bewaren
Hoe rijper, hoe lekkerder, dus gewoon op de fruitschaal bewaren.