Ananas
Ananas geschild
Avocado
Baby ananas
Buddha's vinger
Cantaloupe meloen
Carambola
Charantais meloenen
Cherimoya
Galia meloenen
Gele Pitahaya
Guanabana
Kaki Persimmon
Kiwano
Kokosnoten
Kumquats
Lychee
Mangistan
Mango
Mango by air - eetrijp
Papaya Formosa
Passiefruit
Physalis (doosje à 100 gram)
Piel de Sapo
Pitahaya
Rambutan
Rode Pitahaya
Tamarillo
Tikal meloenen
Turbana Bananen
Vijgen
Dino meloen
Jackfruit
Oogmeloenen
Sharonfruit
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen 
Sharon is een veredelde kakisoort en is zoet van smaak.  

Smaak 
De sharon is zoet en bevat geen pitjes. De sharon smaakt in tegenstelling tot kakifruit ook niet wrang door het gebrek aan looizuur (tannine). Hij hoeft dus niet overrijp gegeten te worden en smaakt ook goed als het vruchtvlees nog stevig is. De smaak neigt een beetje naar abrikozen.   

Gebruik 
Sharonfruit kan geschild worden, maar kan ook uit het vuistje worden gegeten.  

Bewaren
Hoe rijper, hoe lekkerder, dus gewoon op de fruitschaal bewaren.