Ananas
Ananas geschild
Avocado
Baby ananas
Boeddha's vinger
Cantaloupe meloen
Carambola
Cherimoya
Dino meloen
Galia meloenen
Kaki Persimmon
Kokosnoten
Kumquats
Lychee
Mangistan
Mango
Mango by air - eetrijp
Oogmeloenen
Papaya
Passiefruit
Physalis (doosje à 50 gram)
Piel de Sapo
Pitahaya
Sharonfruit
Tikal meloenen
Turbana Bananen
Vijgen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks zoete Tikal Meloenen bestellen. De tikal meloen die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een een honingmeloen met een bijzonder dunne schil en heel sappig vruchtvlees. Bestel uw tikal meloen bij Groentebroer.nl. 


Doordat meloenen goed te kruisen zijn met andere soorten bestaan er wel 70 verschillende meloensoorten. De bekendste meloen is de Galia meloen

Bij Groentebroer.nl verkopen we veel van deze meloensoorten zoals de Oogmeloen, de Oranjemeloen XXL, de Watermeloen, de Jimbee Meloen en de Piel del Sapo meloen. 

Staat uw favoriete meloensoort hier niet tussen? Neem dan hier contact met ons op 


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze tikal meloen is daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.


Bewaren

Bewaar de meloen in de fruitschaal. Een aangesneden meloen kunt u nog een paar dagen in een folie in de koelkast bewaren.


Bereiden

Snijd de tikal meloen door en verwijder de pitjes. U kunt de meloen uit de schil eten of het vruchtvlees van de schil af snijden.


Smaak

De meloen is zoet en goed snijdbaar en doet het goed in voorgerechten en fruitsalades. De smaak lijkt op die van galia-meloen.

Feitje

De meloen is familie van de komkommer, de pompoen en van courgettes. Een meloen is dus eigenlijk een vruchtgroente en horen officieel bij groenten. De meeste mensen scharen meloenen echter onder fruit, vandaar dat wij meloenen onder fruit gecategoriseerd hebben. 


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.