Banaansjalot
Bosuien
Rode uien
Sjalotjes
Uien
Witte uien
Zoete Uien
Zwarte uien
Hutspot
Uien gesneden
Zilveruitjes
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Kopen

De Banaansjalot die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een van oorsprong Franse sjalot die qua smaak overeenkomt met de gewone sjalot. Lekker scherp dus. Door zijn lengte is hij makkelijk door te snijden en daarom is de Banaansjalot erg geliefd bij de betere thuiskoks. 

 

Bestel uw Banaansjalotjes bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 20 stuks Banaansjalotjes of 3 kilo. Zo werken we samen tegen voedselverspilling. 

 

Smaak

Banaansjalot doet qua smaak zeker niet onder aan de gewone sjalot. De smaak is lekker scherp.


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Banaansjalot?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.