Bospeen - per bos
Gele Winterpeen
Gember
Geschrapt worteltjes (per zakje à 250 gram)
Kurkuma (doosje 250 gram)
Laoswortel
Mierikswortel
Paarse Winterpeen
Pastinaken
Peterseliewortel
Rettich
Voerpeen - zak à 10 kg
Winterpeen
Hutspot
Lotuswortel
Mini-worteltjes (doosje à 200 gram)
Winterpeen julienne
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks verse Peterseliewortel bestellen. Een Wortelpeterselie is een kruidige witte wortel, met een smaak die vergelijkbaar is met bladpeterselie. Peterseliewortel is een peervormige vrucht met een bobbelige schil. Deze groente kan zowel rauw als gekookt gegeten worden en is heerlijk in soepen, stampotten en groenteschotels. 


Bestel uw Wortelpeterselie op Groentebroer.nl! Onze webshop is slim, zo kunt u precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Of u nu 1,5 kilo Peterseliewortel nodig heeft of 3 stuks. Zo verspillen we geen voedsel!

 

Kunt u het product dat u zoek niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!Smaak

Peterseliewortel heeft een vergelijkbare smaak als bladpeterselie. Net zoals knolselderij en pastinaak dat hebben. Wortelpeterselie is rijk aan vitamine A1, B2, en C. Gebruik

Maak de wortel goed schoon onder stromend water en snij vervolgens een plakje van de onder- en bovenkant. Dan kunt u de wortel in blokjes of plakjes snijden, om dit vervolgens te koken of stoven. Als u de Peterseliewortel wil verwerken in een salade kunt u hem het beste (rauw) raspen. Het blad van de Peterseliewortel kan op dezelfde manier gebruikt worden als peterselie. 


Bewaren

Wortelpeterselie is in de koelkast maximaal een week goed te bewaren. 


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Peterseliewortel?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.