Aardbeien klasse II (per doos à 500 gram)
Aardbeien per kist à 4 kg (1 stuk = hele kist)
Aardbeien topklasse (per doos à 500 gram)
Bramen (per doos à 150 gram)
Hollandse bosbessen (per doos à 125 gram)
Hollandse frambozen (per doos à 125 gram)
Hollandse kersen
Kruisbessen (per doos à 150 gram)
Physalis (doosje à 100 gram)
Rode bessen (per doos à 125 gram)
Witte bessen
Zoete kersen
Aardbeien import (per doos à 400 gram)
Cranberries (zak à 340 gram)
Kiwibessen (per doos à 125 gram)
Kleine aardbeitjes (per doos à 500 gram)
Lambada aardbeien (per doos à 200 gram)
Opal pruimen
Zwarte bessen (doos à 150 gram)
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen 
Pruimen zijn een echte zomerse lekkernij. Het Hollandse pruimenseizoen begint met deze Opal pruimen. Ze zijn er maar erg kort, dus geniet er extra van.  

Smaak 
Opal pruimen zijn lekker zoet en sappig van smaak. Ze hebben een mooie paars-rode kleur waardoor ze er verleidelijk uitzien.   

Gebruik 
Pruimen dienen even te worden gewassen, voordat ze gegeten worden. Ze zijn heerlijk uit de hand, maar ook erg lekker als moes, saus of jam. Verder zijn pruimen een verwennerij door de yoghurt en er zijn zelfs heerlijke recepten voor pruimentaart.  

Bewaren 
Bewaar pruimen op een koele plaats, zoals bijvoorbeeld de kelder. Als de pruimen rijp zijn, is het goed om ze in de koelkast te bewaren. Ze blijven dan 3 tot 4 dagen goed. Ook zijn pruimen geschikt om te worden ingevroren. Het is wel het beste om er dan eerst moes van te maken.