Abrikozen
Ananas
Anna Spath pruimen
Bosbessen
Bramen
Cantaloupe meloen
Dr. Jules Guyotpeer
Frambozen
Galia meloenen
Grote aardbeien
Halve watermeloen
Hollandse Frambozen
Hollandse kersen
Jimbee-meloen
Kleine aardbeitjes
Kruisbessen
Lambada aardbeien
Meloenencombi (2 verschillende meloenen)
Nectarines geel
Nectarines wit
Oogmeloenen
Opal pruimen
Oranje meloen XXL
Paraguaya / Platte perziken
Perzik geel
Perzik wit
Platina
Reine Claude
Reine Victoria
Rode bessen
Vijgen
Witte bessen
Zoete kersen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen 
Abrikozen zijn zoete, geeloranje vruchten die maar kort leverbaar zijn. Ze zijn met schil en al te eten.  
Gezonde eigenschappen 
De abrikoos bevat niet vele vitamine C, maar is wel een schat aan mineralen.  

Gebruik 
Van abrikozen kan prima jam worden gemaakt en zijn ook erg lekker de yoghurt.

Bewaren 
Abrikozen moeten in de koelkast bewaard worden. Heel voorzichtig behandelen, want elke stoot wordt een bruine, beurse plek zodra de vrucht rijp is.