Typ in het veld hierboven je zoekopdracht
Koop Galia Meloen Online. Vandaag Bestellen = Vandaag in Huis
BRAZILIË

Galia meloen

per stuk 3,99
1 stuk - 3,99

Wat is de herkomst van Galia meloen?

Dit artikel komt uit BRAZILIË.

Weet je waarom onze klanten Galia Meloen bij ons kopen?

  • Galia meloenen zijn heerlijk zoet en sappig.
  • Galia meloenen zijn erg rijk aan vitamines en mineralen.
  • Vandaag besteld = vandaag in huis!

Wat is een Galia Meloen?

Bij Groentebroer.nl kun je dagelijks heerlijk zoete Galia Meloen bestellen. De Galia Meloen die je bij Groentebroer.nl kunt kopen is een heerlijk zoete, ronde, licht geribde meloen met een groene tot gele schil. Galia Meloenen zijn lekker sappig. Bestel je Galia Meloen bij Groentebroer.nl.  
De Galia Meloen is een kruising tussen een cantaloupe en een suikermeloen. De Galia Meloen heeft echter meer vruchtvlees dan andere meloensoorten. Doordat meloenen goed te kruisen zijn met andere soorten bestaan er wel 70 verschillende meloensoorten. 

Hoe gezond is ze?

De Galia Meloen is een vrucht rijk aan vitamines en mineralen. De Galia Meloen bevat vitamine A, C, E en K en is goed voor onder andere de groei, de weerstand en de aanmaak van stevige spieren en botten.  

Hoe smaakt ze?

Deze meloen is zoet. De meloen is rijp zodra het kroontje een beetje ingedrukt kan worden. Een betere methode is aan de meloen te ruiken. Ruikt hij lekker en zoet, dan kun je hem eten. Ruik je niets, laat de meloen dan nog even op kamertermperatuur rijpen. De galia meloen is de meest gegeten meloen. Er zijn echter lekkere en minder lekkere soorten. Onze inkoop op smaakt garandeert een smaakvolle meloen!

Hoe gebruik je haar?

Snijd de Galia meloen door en verwijder de pitjes. Je kunt de meloen uit de schil eten of het vruchtvlees van de schil af snijden.  

Hoe bewaar je haar?

Bewaar de meloen in de fruitschaal. Een aangesneden meloen kan je nog een paar dagen in een folie in de koelkast bewaren.

Wist je dat?

De meloen is familie van de komkommer, de pompoen en van courgettes. Een meloen is dus eigenlijk een vruchtgroente en horen officieel bij groenten. De meeste mensen scharen meloenen echter onder fruit, vandaar dat wij meloenen onder fruit gecategoriseerd hebben. 

Bestel Galia Meloen

De lekkerste groenten en fruit koop je bij Groentebroer.nl.
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan je graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie.

Bestel op maat

De kwaliteit van Groentebroer

supersnel = supervers
voor 10:00u besteld = vandaag in huis*

geen vreemde handen
alleen onze medewerkers raken je groenten en fruit aan

90% minder plastic
gewoon zoals vroeger

100% garantie
op smaak en kwaliteit

bestel op maat
tot op de gram nauwkeurig

kies zelf wat je eet
stel heel je pakket zelf samen en voorkom verspilling