Aardbeien klasse II (1 stuk = doos à 500 gram)
Aardbeien per kist à 4 kg (1 stuk = hele kist)
Aardbeien topklasse (per doos à 500 gram)
Aardbeien import (per doos à 400 gram)
Lambada aardbeien
Aardbeien klasse II (1 stuk = doos à 500 gram)
Aardbeien per kist à 4 kg (1 stuk = hele kist)
Aardbeien topklasse (per doos à 500 gram)
Aardbeien import (per doos à 400 gram)
Lambada aardbeien
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks de beste en lekkerste klasse II aardbeien kopen.
Dit is een klasse II aardbei. Dat houdt in dat deze aarbei minder mooi en minder houdbaar is dan onze allerbeste aardbeien. Ze komen uit dezelfde kas, maar ze zijn vaak wat grillig van vorm en wat minder egaal van kleur. De smaak is juist prima. Dat komt omdat klasse II aardbeien later geplukt worden, en daardoor zijn ze juist zoeter. 
Bestel bij Groentebroer.nl de aarbeien die u wilt: kleine aardbeienimport aarbeien,grote aardbeien of kwarretjes aardbeien

Deze aardbeien zijn prima voor de smoothies en om in stukjes te snijden voor kinderen bijvoorbeeld. Ook voor gebak is dit een lekkere aardbei.


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat. 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit. 
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.
Deze aardbeien zijn zoet en normaal tot extra groot van formaat. Ze komen rechtstreeks van de tuinder en zijn lekker rijp geplukt wat de smaak ten goede komt.  


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij. 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.


Gezonde eigenschappen

Aardbeien bevatten veel vitamine C. Van de populairste fruitsoorten bevat alleen kiwi meer vitamine C. Aardbeien dragen daarnaast bij aan de inname van foliumzuur. Ze bevatten weinig calorieën


Bewaren

Deze aardbeien moeten snel na aankoop gegeten worden. In de koelkast blijven ze 1 à 2 dagen goed.


Smaak

De smaak is absoluut goed, maar de houdbaarheid is wat minder. Dat komt door groeischade waardoor de aardbei ook minder mooi is.   


Feitje

Aardbeien zijn lekkerder als ze met lauw-warm water gewassen worden. Verwijder het kroontje pas ná het wassen, anders zuigt de aardbei zich vol met water en dat heeft invloed op de smaak.


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie.