Appels per kist - klasse II (ca 11 kg)
Cox orange pippin
Delcorf (zomerappels)
Discovery (zomerappels)
Elstar
Golden Delicious
Goudreinette
Granny Smith
James Grieve
Jazz
Jonagold
Junami
Kanzi
Pink Lady
Royal Gala
Rubens appels
Santana appel
Schoolappeltjes
Wellant
Zoete ermgard stoofappeltjes
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks heerlijke Elstar appels bestellen. De elstar die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een appel met een geelgroene schil en helderrode blos en de appel heeft een heerlijke aroma. Hij is zoetzuur van smaak en het lekkerst uit de hand als gezond tussendoortje. Het vruchtvlees is stevig, roomwit en vooral heel sappig. Bestel uw Elstar appels bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 2 stuks Elstar appels of 700 gram. Zo werken samen tegen voedselverspilling. 


Bekijk hier al onze andere appelsoorten!

Kunt u uw favoriete appel niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op.


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze elstar appels zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 


Smaak

De elstar appel is fris van smaak en heerlijk zoet. Elstar is de meest gegeten appel van Nederland.


Bewaren

In de koelkast bewaren en van daaruit steeds een paar op de fruitschaal leggen. Op deze manier blijven de appels lekker stevig.

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.