Boterbonen
Doperwten
Haricots Verts (per doos à 250 gram)
Hollandse kasbonen
Kouseband
Okra
Peulen los
Peulen verpakt (per doos à 250 gram)
Snijbonen
Snijboontjes gesneden
Sperziebonen
Sugar Snaps (per doos à 250 gram)
Witte bonen
Blauwe kapucijners
Edamame boontjes (per zakje 160 gram)
Kapucijners
Spekbonen
Tuinbonen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

De Spekboon

De spekboon is geen sperzieboon, en ook geen snijboon. Deze boon zit er tussenin. De spekboon heeft de doorsnede van de sperzieboon en de lengte van de snijboon. Hij kan in de kleuren geel, groen en zelfs paars voorkomen. De spekboon komt vooral voor in de overgang van zomer naar de herfst, in de maanden augustus en september. Als dit niet de juiste boon is, hebben wij de sperzieboon of de snijboon, in de categorie bonen.

.

Bereiding van de Spekboon

De spekboon heeft een zoetere smaak dan de snijboon, en is bovendien vleziger dan de sperzieboon. Een beetje rookspek tijdens de bereiding geeft de spekboon extra smaak. U behandelt de boon hetzelfde als de sperzieboon, maar een langere kooktijd is zeker aan te raden. Naast koken kunnen ze ook gewokt, gestoomd of in een ovenschotel gebruikt worden. Ook zijn deze bonen te gebruiken als droogboon.


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Spekbonen?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.