Biologische mandarijnen
Bittersinaasappels
Bladmandarijnen
Bloedsinaasappels
Boeddha's vinger
Cara Cara Navels
Chocolade Navels
Citroenen
Clementines
Handsinaasappels per kist
Jaffa orri mandarijnen
Kiyomi
Kumquats
Limoenen
Limoensprayer
Mandarijnen
Minneola
Navel handsinaasappels
Onbehandelde citroenen
Perssinaasappels
Perssinaasappels per kist - Afhaalprijs (alleen af te halen)
Perssinaasappels per kist - Verzendprijs (verzendbaar)
Rode grapefruits
Satsuma's
Witte grapefruits
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Minneola is een kruising tussen een mandarijn en een grapefruit met een friszure smaak. De minneola's die u bij Groentebroer.nl kunt kopen zijn makkelijk te pellen en hebben een prachtig oranje vruchtvlees. De vrucht lijkt qua uiterlijk veel op een sinaasappel maar de minneola bevat minder vruchtvlees en is  veel sappiger dan een sinaasappel. 

 

Bestel uw Minneola bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 20 stuks Minneola of 2 kilo. Zo werken we samen tegen voedselverspilling. 


Bekijkt u ook eens onze sappige mandarijnensoorten. Bekende soorten zijn: ClementineOrri en Satsuma's.   

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Minneola's zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Bewaren

Een minneola bewaart u op een koele plaats. Bij voorkeur in de koelkast. Daarin blijven ze zeker 2 weken goed.

 

Smaak

Groentebroer.nl selecteert het fruit door het te proeven. Zo ook met de Mineoa's wij zoeken altijd de lekkerste mineola's en kopen de sappigste die op dat moment te koop zijn.