Exotenmand
Fruitgroet
Fruitstapel
Mand van toen
Mediterraanse mand
Wereldmand
Zachtfruitsalade
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Wilt u een fruitmand bestellen en bent op zoek naar een kwalitatieve groenteboer om fruitmanden te laten bezorgen? Dan bent u bij Groentebroer aan het juiste adres. Als groenten- en fruitspecialist maken wij de allermooiste fruitmanden met het lekkerste fruit.

U vindt in onze webshop verschillende fruitmanden in allerlei soorten en maten. Van goedkope, kleine fruitgeschenken tot duurdere en luxere grote fruitschalen. Variërend in thema’s als Exoten, Wereldfruit of Mediterraans fruit.Exotenmand bestellen

De Exotenmand is een kartonnen schaal met een stuk of 20 verschillende soorten exotisch fruit van de allerbeste kwaliteit.

Fruit met schitterende vormen en prachtige kleuren. Wij zorgen altijd dat er fruit inzit dat even bewaard kan worden en kwetsbaarder fruit dat direct gegeten kan worden. Bovendien zorgen wij ervoor dat er ook altijd wat bekendere exoten zoals ananas of mango in verwerkt wordt.


Wij sealen de schaal in met een krimpfolie zodat de Exotenmand goed te vervoeren is en het fruit goed beschermd wordt.Fruitmand laten bezorgen

Fruitmanden bevatten vers fruit en dat moet supersnel bezorgd worden. En dat kunnen wij.


Als u de fruitmand voor 10:00u bestelt, wordt die dezelfde dag door heel Nederland nog bezorgd.

Doordat wij zo snel bezorgen, kunnen wij ook kwetsbaarder fruit in uw fruitmand verwerken.

Als echte fruitspecialist zijn wij van mening dat een fruitmand lekker en gevarieerd fruit moet bevatten. Dat onderscheidt onze fruitmanden van andere aanbieders die doorgaans alleen stevig fruit als appels, peren en sinaasappels in de fruitmanden verwerken.


Waarom een fruitmand bestellen bij Groentebroer

Al onze fruitmanden worden dagvers met liefde gemaakt. Wij zien onze fruitmanden als een visitekaartje van ons bedrijf en doen er daarom extra ons best op.


Bovendien kunt u kiezen om gratis een kaartje bij te laten voegen dat wij handmatig schrijven. Dat maakt uw fruitmand extra persoonlijk.


Wilt u meer weten over het bestellen van fruitmanden? Wij helpen u graag!