Fruitbekers (minimaal 12 stuks)
Fruitbowl - Thema Ananas
Fruitbowl - Thema Meloen
Fruitbowl - Thema Watermeloen
Fruitgroet!
Fruitstapel!
Mand van toen!
Wereldmand!
Zachtfruitsalade
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Algemeen

 

De fruitsalade bestaat uit een basis van versgesneden vers fruitmix en is gegarneerd met grotere stukken vers fruit. Onze fruitsalades zijn een lust voor het oog en een streling op de tong. Wij keuren ons fruit altijd op smaak en kleur zodat uw salade altijd uitmuntend van smaak en kleur is.  


Smaak 

Wij stemmen de smaken van het fruit op elkaar af. We zorgen altijd voor een friszoete fruitmix. Onrijp fruit en zure vruchten verwerken wij niet in onze salades. Wij verwerken alleen het allerlekkerste fruit.  


Gezonde eigenschappen 

De salades zitten bordenvol vitamine C. Een gezonde traktatie dus! Uw gasten zullen dit kunnen waarderen. Vooral dames kiezen graag voor fruit in plaats van brood, gebak, smeersels of vlees.   


Gebruik 

Zeer geschikt voor feesten en partijen zoals een bruiloft, barbecue of tuinfeest. Wordt ook vaak geleverd aan bedrijven als break tijdens vergadering of bij ontvangst van belangrijke gasten/klanten.    


Benodigd 

De inhoud  is 7 kilo en is geschikt voor ongeveer 30 personen. Voor gebruik bij BBQ leert de praktijk dat deze schaal geschikt is tot ongeveer 50 personen. Het hangt er vanaf hoeveel andere gerechten er zijn, hoe warm het is, hoeveel dames er zijn, enz.  


Bewaren 

Deze salade wordt geleverd met een transparante folie waardoor hij lekker vers blijft. Om te serveren hoeft u alleen de folie te verwijderen. U kunt deze salade niet langer dan één dag bewaren.